Monkey ben

Patas Monkey Scientific Classification

rike
Animalia
Phylum
Chordata
Klasse
Mammalia
Rekkefølge
Primater
Familie
Cercopithecidae
Slekt
Erythrocebus
Vitenskapelig navn
Erythrocebus patas

Monkey Conservation Status Legs:

Minste bekymring

Patas Monkey Sted:

Afrika

Patas Monkey Fun Fact:

Den raskeste primatarten i verden!

Fakta om Patas Monkey

Bytte
Frukt, insekter, egg
Navn på unge
Spedbarn
Gruppeatferd
  • Tropp
Morsom fakta
Den raskeste primatarten i verden!
Anslått befolkningsstørrelse
Minkende
Største trussel
Jakt og fangst
Mest særegne funksjon
Rød rygg og hvit bart og skjegg
Andre navn)
Military Monkey, Hussar Monkey, Red Guenon
Svangerskapstid
5 måneder
Habitat
Savanna og åpent skog
Rovdyr
Leopard, hyena, løve
Kosthold
Altetende
Gjennomsnittlig søppelstørrelse
1
Livsstil
  • Døgn
Vanlig navn
Monkey ben
Antall arter
1
plassering
Sentral-Afrika
Slagord
Den raskeste primatarten i verden!
Gruppe
Pattedyr

Patas Monkey Fysiske egenskaper

Farge
  • brun
  • Grå
  • Nett
  • Svart
  • Hvit
Hudtype
Hår
Toppfart
35 km / t
Levetid
12 - 20 år
Vekt
4 kg - 13 kg (8,8 kg - 28,6 kg)
Høyde
45cm - 85cm (18in - 33in)
Alder på seksuell modenhet
3 - 5 år
Avvenningsalder
6 måneder

Interessante Artikler