Kakadue

Cockatoo Scientific Classification

rike
Animalia
Phylum
Chordata
Klasse
Fugler
Rekkefølge
Psittaciformes
Familie
Kakadue

Cockatoo Conservation Status:

Sårbar

Cockatoo Sted:

Asia
Oseania

Kakadue morsom fakta:

En av de mest støyende fuglene i verden!

Fakta om kakadue

Navn på unge
Kyllinger eller klekker
Gruppeatferd
  • Flokk
Morsom fakta
En av de mest støyende fuglene i verden!
Mest særegne funksjon
Fjær på hodet
Vingespenn
Varierer
Habitat
Skoger, lunder og sletter
Rovdyr
Falker, ørn, ugler, slanger og katter
Kosthold
Altetende
Favoritt mat
Frukt, frø og knoller
Vanlig navn
Kakadue
plassering
Australia, Ny Guinea, Filippinene, Indonesia og Stillehavsøyene
Slagord
Svært sosial, smart og pratsom fugl.
Gruppe
Fugler

Kakadue Fysiske egenskaper

Hudtype
Fjær
Levetid
20 til 70 år i naturen
Vekt
300g - 1200g (0,66 kg - 2,65 kg)
Lengde
30cm - 76cm (12in - 30in)
Alder på seksuell modenhet
3 til 7 år

Kakaduen er en smart og pratsom fugl med en strålende fjærdrakt på hodet.



Lojal, omsorgsfull og leken, kakaduen med høy energi og støyende oppførsel er en refleksjon av dens rike emosjonelle indre liv. Disse fuglene har et ganske vennlig temperament og er noen ganger gode følgesvenner for mennesker som kjæledyr. I deres opprinnelige habitat i Asia-Stillehavsregionen er kakaduer et kjent syn selv i noen urbane og forstadsområder , men deres ramponerende og destruktivt lekne oppførsel gjør dem ikke alltid velkomne til lokalbefolkningen.



En rosa kakadue

Interessante Artikler